Una feina ben feta

Un equip de futbol va ser el centre del món i quin es el secret es preguntava tothom? El fútbol més bonic? La velocitat? El control? Anar sempre a l’atac? Buscar sempre el gol? Es el joc en equip? No serà la humilitat? Sense protagonistes, ni cap divinitat.

Un equip de futbol va ser el centre del món i quin es el secret es preguntava tothom? La feina ben feta, qui no ho recorda, una cosa molt nostra en els moments de més glòria. Estimar el teu ofici, vigilar cada detall, va cantar en un poema Joan Maragall. Tot esta per fer, podem aixecar el vol, tot és possible, escrivia Martí i Pol. Salvador Dalí, Pau Casals, Antoní Gaudí, des d’aquí, universals. Ruscalleda amb la cullera, amb la ploma el Monzó, i tu amb el teu martell i jo amb el meu ordinador. Metges, periodistes, mecànics, pintors, fusters, lampistes, músics i escriptors.

Un equip de futbol va ser el centre del món i quin es el secret es preguntava tothom? La passió, la dedicació, l’atreviment, la curiositat i estimar la feina és la nostra creativitat. Son les ganes, treballar fort, desperta company, és millor que la sort. No ens hem de reinventar, hem de seguir sent qui som, fer les coses com sempre que no ens venci la son.

Un equip de futbol va ser el centre del món i quin es el secret es preguntava tothom? Si fem les coses com nosaltres sabem, hi ha res impossible? Que no aconseguirem? I el que facin els altres, tant se val, la feina ben feta, ni te fronteres ni te rival.

Anuncios

2 responses to “Una feina ben feta

  • sir charles

    disculpa pero saps on puc trobar la musica que sona en aquest anunci?

    • raga83

      No tinc ni idea, m’agrada força Peró més que música potser es una melodia sense nom… o feta per aquest anunci i prou… a saber… Si la trobes deixa un missatge aquí o un Mali. Merci.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: